Facebook like

vineri, 15 noiembrie 2013

Top 10 lucruri să știți despre studiul în străinătate în Canada

The flag of Canada
Studierea în Canada sună ca o afacere pentru tine? Dar, înainte de a vă decide să sari în această experiență, aici sunt de top 10 lucruri pe care fiecare student internațional ar trebui să știe.

 
1. Multicultural și pașnic
Pentru cei care au decis să studieze în Canada, mediul multicultural va ajuta cu siguranta le să se stabilească rapid și se simt aproape ca acasă în cel mai scurt timp. Oamenii de acolo sunt obisniuti sa intalneasca diferite culturi și sunt prietenosi. Același lucru poate fi spus pentru studentul străin care va întâlni atât de multe grupuri etnice la un loc.
 
2. Sistemul de învățământ de prim rang, cu recunoașterea la nivel mondial
Având o diplomă canadiană sau grad este recunoscut ca egal și comparativ cu cele din Germania, SUA și Marea Britanie. Tara ofera mulța atenție la sistemul său de învățământ și în mod constant dezvoltă să-l păstreze competitiv. Fapt interesant este că Canada cheltuiește mai mult pentru educație ca procent din PNB (Produsul Național Brut) decât restul țărilor G-8.
 
 
3. Multe oportunități de muncă
Elevii se pot califica pentru on-campus, off-campus sau postuniversitare programe de permis de muncă pe perioada studiilor. După ce au primit gradul sau diploma lor, ei sunt eligibili pentru a lucra în Canada. În schimb, oportunitățile de angajare bazate pe ocupația dumneavoastră sunt aproape nelimitate.
 
4. Una dintre cele mai bune din punct de vedere al calității de vieții
Oamenii care trăiesc în Canada se bucură de calitate a vieții, care este considerat una dintre cele mai bune la nivel mondial. Pentru anul 2012, Organizația Națiunilor Unite a clasat Canada, pe locul 11 în ceea ce privește Indicele Dezvoltării Umane. Țara a câștigat note mari pentru accesul liber la educație, speranța de viață lungă și rate scăzută a criminalității.
 
5. Un preț bun
Spre deosebire de Australia, care este considerata cea mai scumpă țară pentru studiu international, Canada este destul de bine acolo cu costuri nu atât de mari de viață și diverse taxe. Mai multe informații despre costuri sunt disponibile pe Educatie au / in Canada site-ul.
 
6. Natură frumoasă și mari orașe cosmopolite
Frumusețea naturală din Canada este recunoscută de toată lumea. Ea le are pe toate - lacuri, paduri, ghetari, munti de coasta, plaje aurii și mai multe. De asemenea, pentru fanii de viață oraș al țării poate oferi de bine dezvoltate orase cosmopolite multiculturale care sunt curate și sigure!
 
 
7. Inovații și IT
Fiind un lider international in domeniul tehnologiilor informatice și de informații, Canada, are, de asemenea, o reputație mare în sectoare cum ar fi inginerie, afaceri, comunicații, medicină, transport, arte și design fin.
 
8. O mulțime de școli pentru a alege
Canada oferă o gamă foarte largă de peste 150 de colegii, institute tehnice și 98 de universități care oferă fiecare program ai putea dori vreodată. Acest lucru face decizia finală ceea ce vei studia mai grea, dar cu toate aceste opțiuni este un lucru bun, nui asa?
 
9. Niciodată singuri
Ca și raportate de către Afaceri Externe, Comerț și Dezvoltare din Canada, numărul de studenți Universitatea Internațională pentru anul 2010 este de 116890. Acest lucru va face mai ușor de a face prieteni din întreaga lume și, cine știe, chiar și din țara de origine.
 
10. Economie stabilă și crescatoare
Fără îndoială, este mai ușor pentru elevi pentru a reuși atunci când sunt implicați într-o economie care este stabilă și în creștere. Acest lucru ajută la dezvoltarea unui mediu sănătos în fiecare sector de locuri de muncă posibile în viitor pentru straini.
 
De asemenea, puteți verifica la Universitatea de aplicare Centrul Canadian (CUAC), care este disponibil în mai multe limbi și oferă o mulțime de informații și servicii utile pentru cei care sunt interesați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu