Facebook like

vineri, 15 noiembrie 2013

Declarațiile fiscale personale HMRC au crescut cu 40%

The old HMRC logo
După cum a raportat Hacker Young Group UHY, un expert contabil companie din Marea Britanie, HM Revenue & Customs, în urma investigațiilor în declarațiile fiscale personale, a crescut cantitatea de impozitare colectată în comparație cu anul trecut. Rezultatul pentru anul 2012-2013 este de 609m £ care este de aproape 40% mai mult față de anul precedent - £441m.
 
Creditul pentru această creștere, probabil, ar trebui să meargă la așa-numita "Affluent Team", care are în prezent mai mult de 300 de inspectori, pe la 17 echipe în șase locații din Marea Britanie. Affluent Team se adreseaza oamenilor bogați care folosesc în mod obișnuit scheme de evitare, au o rata scazuta eficientă a impozitelor, în toate veniturile lor totale, au portofolii in Marea Britanie de proprietate offshore, să evite sau să eludeze taxa de timbru pe achiziții de proprietate, nu reușesc să depună întoarcerea lor de auto-evaluare la timp și au conturi bancare în Elveția, care par a fi subestimate răspunderea lor fiscală.
 
 
Potrivit UHY Hacker Young, pentru anul 2015, este de așteptat pentru a recupera în jurul 586m £ din taxe neplătite.

Aţi lucrat în Marea Britanie? De ce să nu aplicaţi pentru rambursare a impozitului cu noi pentru a recupera taxele plătite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu