Facebook like

vineri, 15 noiembrie 2013

HMRC să se uite după internii neplătiți

UK Government logo
Vestea bună pentru fiecare tânăr implicat în internship din Marea Britanie. HMRC aplica noi măsuri care vizează angajatorii care nu plătesc salariul minim pe economie pentru elevi și stagii în conformitate cu reglementările țării.

Avertismentul scris ar trebui să fie trimis catre întreprinderile care au anunțuri de stagii neplătite, este raportat că există o astfel de publicitate pentru 200 de companii. Pedeapsa este de 5.000 de lire, desigur - în cazul în care se confirmă faptul că ei încalcă într-adevăr legea. În prezent, salariul minim pe economie este de 6.31 lire sterline pe ora pentru persoanele de peste 21 ani vechime.

Jo Swinson, ministru de la Departamentul pentru Business Innovation & Skills a spus: "Deja, în acest an HMRC a emis sancțiuni la 466 angajatori. Vom continua să colaboram îndeaproape cu HMRC pentru a clema pe angajatorii necinstiți."
 
UK Government official website screenshot
 
Ca de obicei, ar trebui să treaca timp pentru această campanie să funcționeze ca destinată. Starea actuală a avea atât de mulți angajatori, unii dintre ei mari, forțează oamenii să lucreze pentru nimic. Acesta este motivul pentru care Guvernul de asemenea planifica pentru a lansa o campanie națională în viitor cu privire la drepturile de muncă ale elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu