Facebook like

vineri, 15 noiembrie 2013

Top 10 colegii și universități din SUA atunci când vine vorba de ajutor financiar pentru studenții internaționali

Universities in the USA
Nu este un secret că pentru a studia la o universitate sau colegiu în Statele Unite ale Americii, este un vis pentru mulți studenți internaționali. În scopul de a face acest lucru, însă, implică plata diferitelor taxe de școlarizare în dimensiunea lor completă. Adăugați la asta banii care vor fi cheltuiți pentru locuințe și costurile de trai și nu este cu siguranta o investitie mica.

Un raport recent, elaborat de US News & World Report dezvăluie primele 10 universitati / colegii in termen de a oferi cel mai mare ajutor financiar pentru studenții internaționali. Graficul este format folosind astfel de instituții de învățământ care sunt acordarea de ajutor pentru cel puțin 50 de elevi pentru anul școlar 2012-2013.
 
 
Este de remarcat faptul că obținerea bursei nu este garantată. De exemplu, la Universitatea din Chicago, care se află în fruntea diagramei cu ajutorul mediu acordat studentilor internaționali de aproape 56.500 dolari, de fapt, a avut doar 57 de elevi care au primit ajutor sau total 11% din toți studenții internaționali.

Aici este lista de top 10 universitati / colegii. După cum puteți vedea, pe rândul din stânga prezinta rang dat de US News și categoria aplicabilă:
Top 10 colegii și universități din SUA atunci când vine vorba de ajutor financiar pentru studenții internaționali
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu